AWH 9 kW – V5+

ES-produktblad---AWH-V59

 

5ars_kompressorgarantiEkonomisk och effektiv luft/vatten värmepump utvecklad för nordiskt klimat!

  • Automatstart vid strömavbrott
  • 9, 11, 13, 20 kW värmeeffekt
  • Klarar kyla ner till -25°C
  • Låg investeringskostnad
    – snabb återbetalningstid
  • Utomhusdel belagd med nanoteknik
  • Dockningsbar

AWH V5+ tar energi ur luften och omvandlar den till varmt tappvatten och värme till dina radiatorer eller ditt golvärmesystem.

ES AWH V5+ serien är utvecklad för att ersätta eller komplettera en befintlig värmekälla, för ny­installation eller för att konvertera ett hus med direkt­verkande el till ett bekvämt vattenburet system för uppvärmning. Innedelen hängs på vägg och har en stilren design för att passa in i ett modernt hem. Alla anslutningar finns lätt åtkomliga på toppen av enheten.  

Behåll din gamla panna

AWH-serien kan dockas med befintlig el-, olje-, pellets- eller vedpanna.

Utvecklad för nordiskt klimat

Split-systemet innebär att värmeväxlingen till husets värmesystem sker inomhus och att enbart köldmediet cirkulerar utomhus. Detta eliminerar frysrisken.

Inverterstyrd energiklass A++ 

Inverterstyrda värmepumpar betyder att kompressorns varvtal automatiskt regleras för optimal effekt för att täcka husets energibehov vid aktuell utomhustemperatur. Låg utomhustemperatur innebär varmare vatten i uppvärmningssystemet. 

Automatisk avfrostning och nanobelagd utomhusdel

Värmepumparna är utrustade med automatiskt avfrostning som minskar avfrostningstillfällena till ett minimum. Utomhusdelens ytskikt är belagt med nanopartiklar vilket minskar risken för  frost- och isbildning. 

hitta_installator

Du är här: Home Produkter Aktuella produkter Värmepumpar Luft / Vatten AWH 9 kW – V5+