Värmepumpar Luft / Vatten

AWH – dockningsvärmepump

luft_vatten_punkter

Sänk energiförbrukningen från dag ett! diagram_es

Gratis energi finns att hämta i utomhusluften! Att satsa på ett effektivt värmepumpssystem med hög kvalitet sänker uppvärmningskostnaden redan från dag ett och kommer över tid att betala tillbaka hela investeringskostnaden. Du får en modern, effektiv och driftsäker uppvärmning som kräver minimalt underhåll och som hjälper dig att spara mycket pengar under lång tid, år efter år.

Effekt och verkningsgrad är i toppklass

ES värmepumpssystem är helt utvecklat för nordiskt klimat. Produkterna har hög verkningsgrad och effekt vid låga utomhustemperaturer. ES värmepumpar fungerar även mycket bra vid låga utom hustemperaturer då värmebehovet är som störst.

ES luft/vatten värmepumpar använder den senaste värmepumpstekniken

ES luft/vatten värmepumpsmodeller för vattenburen värme är utvecklat med senaste teknik.

Maximal flexibilitet

En ES AWH värmepump kan du docka mot befintliga värmekällor samt produkter av andra fabrikat. Var ekonomisk! Kasta inte ut din fungerande värmekälla. Behåll den som reservkapacitet i ett moderniserat system.

Om du önskar att ersätta ditt befintliga värmekälla är en ES AWT värmepump ett förnuftigt alternativt för att producera varmvatten och värme året om på ett mycket energieffektivt sätt.

Du är här: Home Produkter Aktuella produkter Värmepumpar Luft / Vatten