Användarvillkor

Denna webbplats, www.energysave.se, är byggd och drivs av Energy Save Holding AB, nedan kallad Energy Save. Genom att använda denna webbplats godkänner du vår användarpolicy i sin helhet, samt villkoren för designen av webbplatsen vid varje enskilt tillfälle. Energy Save förbehåller sig rätten att när som helst uppdatera och revidera informationen på denna sida. Uppdateringar gjorda på denna webbplats träder i kraft omedelbart efter publicering.

Immateriella rättigheter

All upphovsrätt och annan immateriell egendom som används på innehållet på webbplatsen är skyddad i enlighet med alla tillämpliga upphovsrätts- och varumärkeslagar eller liknande internationell lag. Materialet som publiceras på sajten tillhör, om inte annat anges, energisparande. Namn, logoer och andra märken som identifierar våra produkter och tjänster tillhör oss och är skyddade av internationell varumärkeslagstiftning.

Det är tillåtet att skriva ut enskilda sidor från webbplatsen för personligt bruk. Dessutom är det förbjudet att kopiera, reproducera, publicera, ladda ner, skicka, överföra eller distribuera material eller information från sajten utan förut skriftligt tillstånd från Energy Save.

Villkor

Denna webbplats får inte användas på ett sätt som orsakar eller kan orsaka skador på webbplatsen eller på något annat sätt som förhindrar eller hindrar åtkomst till webbplatsen, och heller inte webbplatsen kan användas för något olagligt, skadligt, bedrägligt eller annat skadligt syfte eller aktivitet.

Du får inte använda denna webbplats för att kopiera, lagra, använda, överföra, använda, publicera eller distribuera något material som består av (eller länkat till) spionprogram, virus, trojansk häst, mask, tangenttryckslogger, rootkit eller annan skadlig programvara. Du får inte heller använda den här webbplatsen för något marknadsföringssyfte utan det skriftliga medgivandet från energisparande.

Google Analytics

Webbplatsen använder Google Analytics som använder JavaScript och cookies. Syftet är att få en bild av hur besökare använder webbplatsen och att få statistik. Informationen som tillhandahålls via Google Analytics är anonymiserad.

Länkar till andra webbplatser

Vår webbplats innehåller länkar till tredjepartswebbplatser, webbplatser och material publicerade av tredje part. Dessa länkar är endast för informationssyfte. Eftersom vi inte har någon kontroll över innehållet på dessa webbplatser eller dess material, är vi därför inte ansvariga för dess innehåll. Energy Save är inte heller ansvarigt för skador eller förluster som kan uppstå när du använder dessa länkar.

Skandinavisk design
Våra energilösningar är designade i skandinaven med hög effektivitet. Detaljerna i rostfritt och den diskreta färgsättningen harmonierar med en stilren skandinavisk design.
Utvecklat i Skandinavien för en global marknad
Systemets komponenter kommer från några av de mest välrenommerade europeiska producenterna – Grundfos, Swep, Sika, Carel och Panaso­nic. För självklart är insidan lika viktig som utsidan.
Enkel och effektiv installation
Tillsammans med våra samarbetspartners har vi skapat ett komplett system som innehåller mer än värmepumpar och styrning. Systemet består även av enkla, men kompletta, flödesbilder och verktyg för att beräkna hur mycket värmepumpseffekt som behövs samt hur systemet inom ramen för den befintliga styrningens många möjligheter kan konfigureras för att möta önskade behov av värme, tappvatten och kyla.
Nya integrations möjligheter
Våra system är kompatibelt med alla typer av tillsatsvärmekällor, t ex fjärrvärme, el, olja och olika former av fastbränslen. Fjärrvärme kan användas som tillsatsvärmekälla utan förhöjd rumstemperatur.
Green clean tech med stora besparingar
Värmepumparnas betydelse för energiomställningen ökar stadigt både i Europa och övriga världen.
Den tekniska lösningen, investeringen och besparingen.
Möjliggör bättre och grönare fastighetstransaktioner