En framtidssäkrad investering
för miljön och plånboken

Made by Sweden - Assembled by Amitime Vi erbjuder högkvalitativa och högpresterande produkter, utvecklade i ett skandinaviskt klimat för en global marknad.

Beprövad energiteknik som vi vässat

Luft/vatten-värmepumpar från Energy Save nyttjar den lagrade energin i luften för värme, kyla och tappvarmvatten. Luft/vatten-tekniken bedöms ha den största tillväxten av de olika  värmepumpsteknikerna. Den är extremt energieffektiv samtidigt som den inte kräver några större markarbeten vid installation, jämfört med bergvärme där även borrhålstillstånd krävs.

Läs mer

Skandinavisk design för ett Nordiskt klimat

Våra högeffektiva värmepumpar är designade i Sverige för ett kallt klimat.

Vi kombinerar skandinavisk spetskompetens med kinesisk högkvalitativ produktion – resultatet är högkvalitativa system som gynnar både klimatet och plånboken.

Kvalitet och funktionalitet 

ES Produkter i system

ES produkter är designade för att modernisera ditt existerande värmesystem på ett kostnadseffektivt, steg för steg, vilket ger kort pay-back tid för din investering.

Dessutom är produkterna lätta installera och kombinera med såväl ES produkter som med andra märken.

 

Skandinavisk design
Våra energilösningar är designade i skandinaven med hög effektivitet. Detaljerna i rostfritt och den diskreta färgsättningen harmonierar med en stilren skandinavisk design.
Utvecklat i Skandinavien för en global marknad
Systemets komponenter kommer från några av de mest välrenommerade europeiska producenterna – Grundfos, Swep, Sika, Carel och Panaso­nic. För självklart är insidan lika viktig som utsidan.
Enkel och effektiv installation
Tillsammans med våra samarbetspartners har vi skapat ett komplett system som innehåller mer än värmepumpar och styrning. Systemet består även av enkla, men kompletta, flödesbilder och verktyg för att beräkna hur mycket värmepumpseffekt som behövs samt hur systemet inom ramen för den befintliga styrningens många möjligheter kan konfigureras för att möta önskade behov av värme, tappvatten och kyla.
Nya integrations möjligheter
Våra system är kompatibelt med alla typer av tillsatsvärmekällor, t ex fjärrvärme, el, olja och olika former av fastbränslen. Fjärrvärme kan användas som tillsatsvärmekälla utan förhöjd rumstemperatur.
Green clean tech med stora besparingar
Värmepumparnas betydelse för energiomställningen ökar stadigt både i Europa och övriga världen.
Den tekniska lösningen, investeringen och besparingen.
Möjliggör bättre och grönare fastighetstransaktioner