Press Page

 

Press

Energy Save blir medlem i Svenska Kyl & Värmepumpföreningen

2023-12-04

ES Energy Save Holding AB (Publ) har nu blivit antagen som medlem i branschföreningen Svenska Kyl & Värmepumpföreningen. Föreningen vänder sig till alla aktörer som är verksamma inom kyl- och värmepumpsbranschen.

För Energy Save är det ett naturligt steg att bli medlem i SKVP. Medlemskapet innebär att Energy Save får tillgång till den kunskap som finns i branschorganisationen och stärker Energy Saves varumärke som svensk värmepumpsutvecklare på hemmamarknaden.

– Det kan handla om att ta del av den insikt som finns om utvecklingen inom branschen eller vilka regleringar som är under utveckling på lång sikt. Sverige är ett föregångsland när det kommer till värmepumpsutveckling och det finns mycket god kunskap att ta del av. Dessutom ökar medlemskapet kännedomen om Energy Save som aktör och våra produkter, och innebär en kvalitetsstämpel för dem som vill installera eller distribuera våra värmepumpar, säger Mevludin Divovic-Hadzic, CCO på Energy Save.

ES Energy Save Holding AB (publ) är ett innovativt svenskt energiteknikbolag som genom kostnadseffektiva och smarta luft/vatten-värmepumpssystem bidrar till den hållbara energiomställningen i Europa. Bolaget har levererat värmepumpar till Europamarknaden sedan 2009, och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Redeye AB är bolagets certified adviser.

För mer information, vänligen kontakta: Helena Wachtmaister, CFO, ES Energy Save Holding AB (publ) E-post: hw (hw@energysave.se)@energysave.se (hw@energysave.se)

Read more

 

Newsletters

2021-12-17

Nyhetsbrev Energy Save

2021-10-08

Nyhetsbrev Energy Save

2021-10-15

Newsletter Energy Save

2021-12-17

Newsletter Energy Save
Scandinavian design
Our energy solutions are designed in Scandinavia with top class power and efficiency.
Top quality for the nordic climate
Our products meet the high nordic
requirements for functionality and power
even at extreme outdoor temperatures.
Safe installation & service
Complete delivery and installation.
New integration possibillities
Our systems enable integration with your other heat sources.
Green clean tech with massive savings
The importance of heat pumps are steadily increasing in energy conversion in Europe and around the world.
The technical solution, investment and saving
Your chance to easily create a better property transaction.