Värmepumpar för växthus
Läs mer om Ravnsborgs Gård

 

Kontakta oss för att få reda på er möjliga besparing
oavsett om det gäller villa eller större system

 

Välkommen till en grönare värld
med luft-vattenvärmepumpar

Med Skandinavisk clean-tech och innovativ energiteknologi reducerar vi energikostnaderna och skapar en grönare värld tillsammans

 

Sänk era kostnader med en
klimatsmart värmepumpscentral

ES EcoStation löser ert behov av värme, varmvatten - och kyla vid behov
Enkel installation - kraftigt kapade uppvärmningskostnader

Vi är specialister på utveckling av värmepumpsbaserade system och koncept. Vi erbjuder kostnadseffektiva och högkvalitativa energiprodukter med liten miljöpåverkan. Vi erbjuder produkter från 6 kW för villor ända upp till 1,4 MW-system för alla typer av kommersiella fastigheter.

Beprövad energiteknik som vi vässat

Luft/Vatten värmepumpar från Energy Save utvinner energin från utomhusluften och omvandlar denna till värme, kyla och tappvarmvatten. Luft/vatten värmepumpstekniken är en av de mest miljövänliga och kostnadseffektiva uppvärmningsteknikerna och tror ha den starkaste tillväxten av de olika värmepumpsteknikerna på marknaden.

Läs mer

Skandinavisk design
Våra energilösningar är designade i skandinaven med hög effektivitet. Detaljerna i rostfritt och den diskreta färgsättningen harmonierar med en stilren skandinavisk design.
Utvecklat i Skandinavien för en global marknad
Systemets komponenter kommer från några av de mest välrenommerade europeiska producenterna – Grundfos, Swep, Sika, Carel och Panaso­nic. För självklart är insidan lika viktig som utsidan.
Enkel och effektiv installation
Tillsammans med våra samarbetspartners har vi skapat ett komplett system som innehåller mer än värmepumpar och styrning. Systemet består även av enkla, men kompletta, flödesbilder och verktyg för att beräkna hur mycket värmepumpseffekt som behövs samt hur systemet inom ramen för den befintliga styrningens många möjligheter kan konfigureras för att möta önskade behov av värme, tappvatten och kyla.
Nya integrations möjligheter
Våra system är kompatibelt med alla typer av tillsatsvärmekällor, t ex fjärrvärme, el, olja och olika former av fastbränslen. Fjärrvärme kan användas som tillsatsvärmekälla utan förhöjd rumstemperatur.
Green clean tech med stora besparingar
Värmepumparnas betydelse för energiomställningen ökar stadigt både i Europa och övriga världen.
Den tekniska lösningen, investeringen och besparingen.
Möjliggör bättre och grönare fastighetstransaktioner