Press Page

 

Press

2021-02-01

Energy Save har en trygg grundaffär i sina energieffektiva luft/vattenvärmepumpar och tillhandahåller sina produkter till marknaden genom distributörer i ett 20-tal länder. Genom ett avtal med distributören ECO Wärmepumpen i Schweiz stärker bolaget sitt europeiska försäljningsnätverk.

Energy Save erbjuder produkter och tjänster som ger värme, kyla och tappvarmvatten på ett energieffektivt och miljöriktigt sätt. Produkterna är baserade på den senaste värmepumpstekniken. Sedan starten 2009 har Energy Save sålt över 10 000 luft/vattenvärmepumpar via distributörer runt om i Europa. Bolaget har nu ingått ett distributionsavtal med ECO Wärmepumpen GmbH i Schweiz. Detta innebär att Energy Saves produkter numera finns att tillgå även i Schweiz.

– Schweiz är en spännande marknad och vi har stora förhoppningar gällande den här nya distributören, säger Renato Medved, Key account manager, Energy Save.

Med Energy Saves produkter får kunden värme, kyla och tappvarmvatten på ett effektivt och miljövänligt sätt. Det är därför möjligt att minska sin klimatpåverkan.

– Det är roligt att se att vi växer och tar oss in på nya marknader. Vi är så klart även nyfikna på hur myndigheterna i Schweiz angriper frågan om energiomställning, hur de har utformarsina klimatkrav, och vilka möjligheter det kan innebära för oss och framåt, säger Fredrik Sävenstrand, Vd Energy Save Holding AB.

Energy Save har nu distributionsnätverk i 22 länder.

ES Group utvecklar och erbjuder kostnadseffektiva, smarta och flexibla produkter för maximal energibesparing inom värmepumpsområdet. Bolaget digitaliserar konsultinsatsen och industrialiserar installationsprocessen genom nya innovativa lösningar för bland annat nyproducerade fastigheter och befintliga fastighetsbestånd. ES Energy Save marknadsför sina produkter under registrerade varumärket ES i 22 länder och har sedan 2009 sålt över 10 000 luft/vatten-värmepumpar.

För mer information, kontakta: Fredrik Sävenstrand, VD ES Energy Save Holding AB, fs@energysave.se

Read more

 

Newsletters

2021-12-17

Newsletter Energy Save

2021-12-17

Nyhetsbrev Energy Save

2021-10-15

Newsletter Energy Save

2021-10-08

Nyhetsbrev Energy Save
Scandinavian design
Our energy solutions are designed in Scandinavia with top class power and efficiency.
Top quality for the nordic climate
Our products meet the high nordic
requirements for functionality and power
even at extreme outdoor temperatures.
Safe installation & service
Complete delivery and installation.
New integration possibillities
Our systems enable integration with your other heat sources.
Green clean tech with massive savings
The importance of heat pumps are steadily increasing in energy conversion in Europe and around the world.
The technical solution, investment and saving
Your chance to easily create a better property transaction.