Press Page

 

Press

2022-02-03

Energy Save har flera rekryteringsprocesser i gång och planerar att stärka upp säljorganisationen för att möta den ökade efterfrågan på företagets produkter. De planerade rekryteringarna är helt i linje med vad Energy Save kommunicerade inför noteringen på Spotlight Stock Market i september 2020.

– Det känns bra att utvecklingen i bolaget följer den färdplan som sattes upp inför noteringen, och väldigt roligt att efterfrågan på våra produkter är hög. Vi ser fram emot att ta in fler människor i organisationen, säger Helena Wachtmeister, CFO, Energy Save.

Energy Save har noterat att utöver de traditionella ansökningarna som kommer när en tjänst annonseras så har den senaste tiden inneburit en ökning i antalet spontana ansökningar. Det kan finnas flera bakomliggande orsaker men många ger uttryck för att de söker sig till en organisation som gör skillnad och som påverkar miljön positivt.

– Vår gröna profil och vår aktiva roll i energiomställningen verkar tilltalande när man funderar på i vilken typ av företag man skulle vilja jobba, säger Helena Wachtmeister.

Rekryteringarna pågår för närvarande och tjänsterna planeras vara tillsatta innan sommaren. För mer information, se https://energysave.se/sv/karriar/

ES Energy Save Holding AB (publ) är ett innovativt svenskt energiteknikbolag som genom kostnadseffektiva och smarta luft/vatten-värmepumpssystem bidrar till den hållbara energiomställningen i Europa. Bolaget har levererat värmepumpar till Europamarknaden sedan 2009, och är sedan 2020 noterat på Spotlight Stock Market.

För mer information, vänligen kontakta: Helena Wachtmeister, CFO, ES Energy Save Holding AB (publ) E-post: hw (hw@energysave.se)@energysave.se (hw@energysave.se)

Read more

 

Newsletters

2021-12-17

Newsletter Energy Save

2021-12-17

Nyhetsbrev Energy Save

2021-10-15

Newsletter Energy Save

2021-10-08

Nyhetsbrev Energy Save
Scandinavian design
Our energy solutions are designed in Scandinavia with top class power and efficiency.
Top quality for the nordic climate
Our products meet the high nordic
requirements for functionality and power
even at extreme outdoor temperatures.
Safe installation & service
Complete delivery and installation.
New integration possibillities
Our systems enable integration with your other heat sources.
Green clean tech with massive savings
The importance of heat pumps are steadily increasing in energy conversion in Europe and around the world.
The technical solution, investment and saving
Your chance to easily create a better property transaction.