slider image

Jobba hos oss

Vill du bli en del av vårt team och tillsammans ta nästa steg mot en grönare framtid? Just nu söker vi två nya medarbetare. 

Mer om oss

 

AKTUELLA TJÄNSTER


Projektledare med teknik- och serviceansvar inom energiteknik

Är du energiingenjör? Har du tidigare erfarenhet från att leda och driva projekt? Då kanske jobbet som Projektledare hos ES Group är ditt nästa jobb. Har du det vi söker?


Försäljningsansvarig för speciella projekt och koncept

Är du en erfaren relationsbyggande säljare? Vill du gemensamt med våra kunder hitta lösningar mot en grönare värld? Har du dessutom ett genuint teknikintresse och erfarenheter av Energi, VVS och Värmepumpar? Då är detta kanske ditt nästa jobb?

Skandinavisk design
Våra energilösningar är designade i skandinaven med hög effektivitet. Detaljerna i rostfritt och den diskreta färgsättningen harmonierar med en stilren skandinavisk design.
Utvecklat i Skandinavien för en global marknad
Systemets komponenter kommer från några av de mest välrenommerade europeiska producenterna – Grundfos, Swep, Sika, Carel och Panaso­nic. För självklart är insidan lika viktig som utsidan.
Enkel och effektiv installation
Tillsammans med våra samarbetspartners har vi skapat ett komplett system som innehåller mer än värmepumpar och styrning. Systemet består även av enkla, men kompletta, flödesbilder och verktyg för att beräkna hur mycket värmepumpseffekt som behövs samt hur systemet inom ramen för den befintliga styrningens många möjligheter kan konfigureras för att möta önskade behov av värme, tappvatten och kyla.
Nya integrations möjligheter
Våra system är kompatibelt med alla typer av tillsatsvärmekällor, t ex fjärrvärme, el, olja och olika former av fastbränslen. Fjärrvärme kan användas som tillsatsvärmekälla utan förhöjd rumstemperatur.
Green clean tech med stora besparingar
Värmepumparnas betydelse för energiomställningen ökar stadigt både i Europa och övriga världen.
Den tekniska lösningen, investeringen och besparingen.
Möjliggör bättre och grönare fastighetstransaktioner