slider image

En första offert inom en dag- Vi håller nere kostnader för projektering, energianalys och systemdesign av din energilösning samt förkortar arbetsprocessen från flera veckor till någon enstaka dag för att presentera en individualiserad offert till dig. Dessutom skapar den kvalificerade ritningar av din anläggning.

ES Konfigurator

Vårt egenutvecklade digitala verktyg håller nere kostnader för projektering, energianalys och systemdesign av din energilösning. Konfiguratorn förkortar arbetsprocessen för oss från flera veckor till någon enstaka dag för att presentera en individualiserad offert till dig. Dessutom skapar den kvalificerade ritningar av din anläggning.

Så skräddarsyr vi din lösning

Vår konfigurator baseras på våra samlade erfarenheter och Sveriges främsta energianalytiker och tiotusentals systemmöjligheter. Genom att mata in uppgifter om fastigheten, befintligt system, önskad effekt och geografisk placering får vi en optimerad dimensionering av ditt system.

För ES NordFlex genereras även systemritning och komponentlista.

Login

Som distributör, återförsäljare eller installatör av Energy Saves produkter för kommersiella fastigheter kan du logga in till ES Konfiguratorn.

ES Konfigurator login 

Skandinavisk design
Våra energilösningar är designade i skandinaven med hög effektivitet. Detaljerna i rostfritt och den diskreta färgsättningen harmonierar med en stilren skandinavisk design.
Utvecklat i Skandinavien för en global marknad
Systemets komponenter kommer från några av de mest välrenommerade europeiska producenterna – Grundfos, Swep, Sika, Carel och Panaso­nic. För självklart är insidan lika viktig som utsidan.
Enkel och effektiv installation
Tillsammans med våra samarbetspartners har vi skapat ett komplett system som innehåller mer än värmepumpar och styrning. Systemet består även av enkla, men kompletta, flödesbilder och verktyg för att beräkna hur mycket värmepumpseffekt som behövs samt hur systemet inom ramen för den befintliga styrningens många möjligheter kan konfigureras för att möta önskade behov av värme, tappvatten och kyla.
Nya integrations möjligheter
Våra system är kompatibelt med alla typer av tillsatsvärmekällor, t ex fjärrvärme, el, olja och olika former av fastbränslen. Fjärrvärme kan användas som tillsatsvärmekälla utan förhöjd rumstemperatur.
Green clean tech med stora besparingar
Värmepumparnas betydelse för energiomställningen ökar stadigt både i Europa och övriga världen.
Den tekniska lösningen, investeringen och besparingen.
Möjliggör bättre och grönare fastighetstransaktioner