Pressida

Press

Energy Save utökar sitt distributionsnät i Europa

2023-09-04

ES Energy Save fortsätter att expandera sitt europeiska distributörsnätverk. De två senaste länderna som nu får tillgång till Energy Saves värmepumpsprodukter är Albanien och Bulgarien.

Det är genom partnerskap med distributörer som Energy Save utvecklar sina affärer i Europa. De senaste åren har antalet länder där Energy Saves har distributörer ökat stadigt, och i och med överenskommelsen med bulgariska Promitems Engineering LTD och albanska MultiTech Albania uppgår antalet länder nu till 28.

– Det är verkligen roligt att lägga till Bulgarien och Albanien på vår lista över länder med distributörer. Det är svårt att bedöma vad dessa överenskommelser kommer att betyda, eftersom båda länderna idag har relativt låg köpkraft och en utmanande ekonomisk situation. På sikt är vi hoppfulla eftersom de bägge kommer att behöva utveckla sina respektive energisystem för att leva upp till sina klimatåtaganden genom att konvertera från fossila bränslen mot en grön elektrifiering av värmesektorn, säger Matej Razdevšek som är Key Account Manager för Energy Save och jobbar i Slovenien.

Som EU-land har Bulgarien förbundit sig att leva upp till EU:s klimatmål om att minska utsläppen av koldioxid med 55 procent till 2030 för att år 2050 vara helt klimatneutralt. Att installera energieffektiv värmepumpsteknik som drivs av elektricitet är ett led i den omvandlingen.

ES Energy Save Holding AB (publ) är ett innovativt svenskt energiteknikbolag som genom kostnadseffektiva och smarta luft/vatten-värmepumpssystem bidrar till den hållbara energiomställningen i Europa. Bolaget har levererat värmepumpar till Europamarknaden sedan 2009, och är sedan 2020 noterat på Spotlight Stock Market.

För mer information, vänligen kontakta: Fredrik Sävenstrand, VD, ES Energy Save Holding AB (publ) Telefon 0706-61 57 77 E-post: fs@energysave.se

Läs mer

 

Nyhetsbrev

2021-12-17

Newsletter Energy Save

2021-12-17

Nyhetsbrev Energy Save

2021-10-15

Newsletter Energy Save

2021-10-08

Nyhetsbrev Energy Save

 

Skandinavisk design
Våra energilösningar är designade i skandinaven med hög effektivitet. Detaljerna i rostfritt och den diskreta färgsättningen harmonierar med en stilren skandinavisk design.
Utvecklat i Skandinavien för en global marknad
Systemets komponenter kommer från några av de mest välrenommerade europeiska producenterna – Grundfos, Swep, Sika, Carel och Panaso­nic. För självklart är insidan lika viktig som utsidan.
Enkel och effektiv installation
Tillsammans med våra samarbetspartners har vi skapat ett komplett system som innehåller mer än värmepumpar och styrning. Systemet består även av enkla, men kompletta, flödesbilder och verktyg för att beräkna hur mycket värmepumpseffekt som behövs samt hur systemet inom ramen för den befintliga styrningens många möjligheter kan konfigureras för att möta önskade behov av värme, tappvatten och kyla.
Nya integrations möjligheter
Våra system är kompatibelt med alla typer av tillsatsvärmekällor, t ex fjärrvärme, el, olja och olika former av fastbränslen. Fjärrvärme kan användas som tillsatsvärmekälla utan förhöjd rumstemperatur.
Green clean tech med stora besparingar
Värmepumparnas betydelse för energiomställningen ökar stadigt både i Europa och övriga världen.
Den tekniska lösningen, investeringen och besparingen.
Möjliggör bättre och grönare fastighetstransaktioner