Pressida

Press

Energy Save förstärker styrelsen med Maha Bou-Zeid och Julia Norinder

2023-08-01

Inför årsstämman för ES Energy Save AB (publ) föreslår huvudägarna omval av styrelseordföranden och nyval av Maha Bou-Zeid och Julia Norinder som ledamöter i styrelsen.

Inför årsstämman för ES Energy Save AB (publ) den 31 augusti föreslår huvudägarna följande styrelse: omval av Per Wassén, Inge Olausson, Bo Westerberg, Fredrik Sävenstrand och Christian Gulbrandsen samt nyval av Maha Bou-Zeid och Julia Norinder. Till styrelsens ordförande föreslås omval av Per Wassén.

Maha Bou-Zeid (född 1983) har en Master of Science inom Industrial Engineering and Management samt en Master of Science inom Industrial Marketing and Market Research, båda från Linköpings universitet. Maha Bou-Zeid har även gått kurs inom företagsekonomi vid SSE Executive Education samt styrelseledamotsutbildning vid Novare. Maha Bou-Zeid har tidigare bland annat arbetat som Vice President och Head of Procurement hos Ericsson med ansvar för Mellanöstern och Afrika, Executive Director och Head of Growth hos Polarium samt Executive Advisor hos Univrses. Maha kommer under augusti att tillträda en operativ tjänst som regionchef för Sverige, Mellanöstern och Afrika för Business Sweden. 

Maha Bou-Zeid

Julia Norinder (född 1975) har en Master of Science inom International Business Management från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet. Hon har arbetat med ledarskap och komplex förändring i olika roller de senaste 20 åren och har i samband med det också varit verksam som författare och föreläsare. Julia har en bakgrund som management- och organisationskonsult samt VD på konsultbolaget Preera och har varit HR- och kommunikationschef på Sida (Swedish International Development Agency). Idag innehar hon en roll som Vice President för People and Sustainability på AI- och mjukvarubolaget Zenseact.

Julia Norinder (Fotograf: Carola Björk)

ES Energy Save Holding AB (publ) är ett innovativt svenskt energiteknikbolag som genom kostnadseffektiva och smarta luft/vatten-värmepumpssystem bidrar till den hållbara energiomställningen i Europa. Bolaget har levererat värmepumpar till Europamarknaden sedan 2009, och är sedan 2020 noterat på Spotlight Stock Market.

För mer information, vänligen kontakta: Fredrik Sävenstrand, VD, ES Energy Save Holding AB (publ) Telefon 0706-61 57 77 E-post: fs@energysave.se

Läs mer

 

Nyhetsbrev

2021-12-17

Newsletter Energy Save

2021-12-17

Nyhetsbrev Energy Save

2021-10-15

Newsletter Energy Save

2021-10-08

Nyhetsbrev Energy Save

 

Skandinavisk design
Våra energilösningar är designade i skandinaven med hög effektivitet. Detaljerna i rostfritt och den diskreta färgsättningen harmonierar med en stilren skandinavisk design.
Utvecklat i Skandinavien för en global marknad
Systemets komponenter kommer från några av de mest välrenommerade europeiska producenterna – Grundfos, Swep, Sika, Carel och Panaso­nic. För självklart är insidan lika viktig som utsidan.
Enkel och effektiv installation
Tillsammans med våra samarbetspartners har vi skapat ett komplett system som innehåller mer än värmepumpar och styrning. Systemet består även av enkla, men kompletta, flödesbilder och verktyg för att beräkna hur mycket värmepumpseffekt som behövs samt hur systemet inom ramen för den befintliga styrningens många möjligheter kan konfigureras för att möta önskade behov av värme, tappvatten och kyla.
Nya integrations möjligheter
Våra system är kompatibelt med alla typer av tillsatsvärmekällor, t ex fjärrvärme, el, olja och olika former av fastbränslen. Fjärrvärme kan användas som tillsatsvärmekälla utan förhöjd rumstemperatur.
Green clean tech med stora besparingar
Värmepumparnas betydelse för energiomställningen ökar stadigt både i Europa och övriga världen.
Den tekniska lösningen, investeringen och besparingen.
Möjliggör bättre och grönare fastighetstransaktioner