Det är lätt att jämföra våra värmepumpar

Alla våra värmepumpar för villamarknaden är märkta med olika ikoner som möjliggör jämförelse mellan olika produkter


 

Pålitlig och effektiv teknologi

Alla ES värmepumpar levereras med 5 års kompressorgaranti. Kompressorerna är högeffektiva, med lågt ljud och hjälper till att sänka dina energikostnader.


 

Full kontroll

ES värmepumpar kan kopplas upp till ett överordnat övervaknings- och kontrollsystem (BMS) via Modbus. Även när du inte är på plats i fastigheten har du full kontroll över värmesystemet – via webb, smartphone och läsplatta.


 

AW-R32 serien är utrustad med en speciell fläktmotor med variabel hastighet och fläktblad speciellt utformade för att minska ljudet från värmepumpen. Kompressorn är placeras i ett extra isolerat utrymme. Denna tekniken ger en värmepump med låga ljudnivåer över hela registret, även vid maxfart. Enheten kan även programmeras att i största möjliga mån inte arbeta vid tidpunkter när det är mer känsligt med avseende på ljudet.


 

Uppkopplade

ES värmepumparna är utrustade med en internetmodul. Även när du inte är på plats i fastigheten har du full kontroll över värmesystemet – via webb, smartphone och läsplatta.


 

 

 

 

Högeffektiva värmepumpar

ES värmepumpar bygger på den senaste värmepumpstekniken och levererar hög prestanda till låg kostnad. Genom att använda komponenter från ledande leverantörer och smart kontroll möjliggörs stora energibesparingar och tyst drift.


 

Grönare och mer miljövänligt köldmedium

ES AW R32 serien använder R32 som är ett mer miljövänligt köldmedium. Konventionella köldmedier som används i dagens värmepumpar har ett GWP-värde (Global Warming Potential) som är tre gånger högre än för R32. Värmepumparna har också en mindre mängd köldmedia men erbjuder samma eller till och med högre kapacitet en konventionella vämrepumpar. Med detta köldmedium uppfyller vi EU-normer, vilka idag inte är men, kommer att bli tvingande i framtiden.


 

NP-V7-S serien använder R410A som köldmedia. R410a har använts länge och används idag i inverterstyrda värmepumpar och har visat sig pålitligt och effektivt köldmedia för luft/vattenvärmepumpar och luftkonditioneringar.

Skandinavisk design
Våra energilösningar är designade i skandinaven med hög effektivitet. Detaljerna i rostfritt och den diskreta färgsättningen harmonierar med en stilren skandinavisk design.
Utvecklat i Skandinavien för en global marknad
Systemets komponenter kommer från några av de mest välrenommerade europeiska producenterna – Grundfos, Swep, Sika, Carel och Panaso­nic. För självklart är insidan lika viktig som utsidan.
Enkel och effektiv installation
Tillsammans med våra samarbetspartners har vi skapat ett komplett system som innehåller mer än värmepumpar och styrning. Systemet består även av enkla, men kompletta, flödesbilder och verktyg för att beräkna hur mycket värmepumpseffekt som behövs samt hur systemet inom ramen för den befintliga styrningens många möjligheter kan konfigureras för att möta önskade behov av värme, tappvatten och kyla.
Nya integrations möjligheter
Våra system är kompatibelt med alla typer av tillsatsvärmekällor, t ex fjärrvärme, el, olja och olika former av fastbränslen. Fjärrvärme kan användas som tillsatsvärmekälla utan förhöjd rumstemperatur.
Green clean tech med stora besparingar
Värmepumparnas betydelse för energiomställningen ökar stadigt både i Europa och övriga världen.
Den tekniska lösningen, investeringen och besparingen.
Möjliggör bättre och grönare fastighetstransaktioner