Press

Energy Save blir medlem i Svenska Kyl & Värmepumpföreningen

04 dec 2023 11:29

 

ES Energy Save Holding AB (Publ) har nu blivit antagen som medlem i branschföreningen Svenska Kyl & Värmepumpföreningen. Föreningen vänder sig till alla aktörer som är verksamma inom kyl- och värmepumpsbranschen.

För Energy Save är det ett naturligt steg att bli medlem i SKVP. Medlemskapet innebär att Energy Save får tillgång till den kunskap som finns i branschorganisationen och stärker Energy Saves varumärke som svensk värmepumpsutvecklare på hemmamarknaden.

– Det kan handla om att ta del av den insikt som finns om utvecklingen inom branschen eller vilka regleringar som är under utveckling på lång sikt. Sverige är ett föregångsland när det kommer till värmepumpsutveckling och det finns mycket god kunskap att ta del av. Dessutom ökar medlemskapet kännedomen om Energy Save som aktör och våra produkter, och innebär en kvalitetsstämpel för dem som vill installera eller distribuera våra värmepumpar, säger Mevludin Divovic-Hadzic, CCO på Energy Save.

 

ES Energy Save Holding AB (publ) är ett innovativt svenskt energiteknikbolag som genom kostnadseffektiva och smarta luft/vatten-värmepumpssystem bidrar till den hållbara energiomställningen i Europa. Bolaget har levererat värmepumpar till Europamarknaden sedan 2009, och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Redeye AB är bolagets certified adviser.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Helena Wachtmaister, CFO, ES Energy Save Holding AB (publ)

E-post: hw@energysave.se

Skandinavisk design
Våra energilösningar är designade i skandinaven med hög effektivitet. Detaljerna i rostfritt och den diskreta färgsättningen harmonierar med en stilren skandinavisk design.
Utvecklat i Skandinavien för en global marknad
Systemets komponenter kommer från några av de mest välrenommerade europeiska producenterna – Grundfos, Swep, Sika, Carel och Panaso­nic. För självklart är insidan lika viktig som utsidan.
Enkel och effektiv installation
Tillsammans med våra samarbetspartners har vi skapat ett komplett system som innehåller mer än värmepumpar och styrning. Systemet består även av enkla, men kompletta, flödesbilder och verktyg för att beräkna hur mycket värmepumpseffekt som behövs samt hur systemet inom ramen för den befintliga styrningens många möjligheter kan konfigureras för att möta önskade behov av värme, tappvatten och kyla.
Nya integrations möjligheter
Våra system är kompatibelt med alla typer av tillsatsvärmekällor, t ex fjärrvärme, el, olja och olika former av fastbränslen. Fjärrvärme kan användas som tillsatsvärmekälla utan förhöjd rumstemperatur.
Green clean tech med stora besparingar
Värmepumparnas betydelse för energiomställningen ökar stadigt både i Europa och övriga världen.
Den tekniska lösningen, investeringen och besparingen.
Möjliggör bättre och grönare fastighetstransaktioner