Press

Energy Save på Aktiespararnas temakväll om förnyelsebar energi

05 feb 2021 14:11

 

Aktiespararnas temakväll om förnyelsebar energi går av stapeln på tisdag, den 9 februari. Energy Save kommer att delta och berätta om sitt arbete och om sin roll i samhällets övergång till förnyelsebar energi. 

Eventet är digitalt och pågår tisdagen den 9 februari från klockan 15:20 till 21:00. Från Energy Save kommer Fredrik Sävenstrand och Torbjörn Assarsson att delta och berätta om bolagets satsningar, som tidsmässigt träffar helt rätt i en marknad där många branscher söker vägar till minskat klimatavtryck. 

Läs mer och anmäl dig till eventet här: Anmälan Aktiespararna temakväll förnyelsebar energi

Temakvällen sänds live på Aktiespararnas hemsida och Aktiespararnas YouTube-kanal. Energy Saves presentation kommer senare att publiceras på energysave.se

 

ES Group utvecklar och erbjuder kostnadseffektiva, smarta och flexibla produkter för maximal energibesparing inom värmepumpsområdet. Bolaget digitaliserar konsultinsatsen och industrialiserar installationsprocessen genom nya innovativa lösningar för bland annat nyproducerade fastigheter och befintliga fastighetsbestånd. ES Energy Save marknadsför sina produkter under registrerade varumärket ES i 22 länder och har sedan 2009 sålt över 10 000 luft/vatten-värmepumpar.

 

För mer information, kontakta:

Fredrik Sävenstrand, VD ES Energy Save Holding AB, fs@energysave.se

Torbjörn Assarsson, VD ES Systems AB, ta@energysave.se

Nedladdningar

  Skandinavisk design
  Våra energilösningar är designade i skandinaven med hög effektivitet. Detaljerna i rostfritt och den diskreta färgsättningen harmonierar med en stilren skandinavisk design.
  Utvecklat i Skandinavien för en global marknad
  Systemets komponenter kommer från några av de mest välrenommerade europeiska producenterna – Grundfos, Swep, Sika, Carel och Panaso­nic. För självklart är insidan lika viktig som utsidan.
  Enkel och effektiv installation
  Tillsammans med våra samarbetspartners har vi skapat ett komplett system som innehåller mer än värmepumpar och styrning. Systemet består även av enkla, men kompletta, flödesbilder och verktyg för att beräkna hur mycket värmepumpseffekt som behövs samt hur systemet inom ramen för den befintliga styrningens många möjligheter kan konfigureras för att möta önskade behov av värme, tappvatten och kyla.
  Nya integrations möjligheter
  Våra system är kompatibelt med alla typer av tillsatsvärmekällor, t ex fjärrvärme, el, olja och olika former av fastbränslen. Fjärrvärme kan användas som tillsatsvärmekälla utan förhöjd rumstemperatur.
  Green clean tech med stora besparingar
  Värmepumparnas betydelse för energiomställningen ökar stadigt både i Europa och övriga världen.
  Den tekniska lösningen, investeringen och besparingen.
  Möjliggör bättre och grönare fastighetstransaktioner