Press

Energy Save utökar med ny distributör i Schweiz

01 feb 2021 10:43

 

Energy Save har en trygg grundaffär i sina energieffektiva luft/vattenvärmepumpar och tillhandahåller sina produkter till marknaden genom distributörer i ett 20-tal länder. Genom ett avtal med distributören ECO Wärmepumpen i Schweiz stärker bolaget sitt europeiska försäljningsnätverk.

Energy Save erbjuder produkter och tjänster som ger värme, kyla och tappvarmvatten på ett energieffektivt och miljöriktigt sätt. Produkterna är baserade på den senaste värmepumpstekniken. Sedan starten 2009 har Energy Save sålt över 10 000 luft/vattenvärmepumpar via distributörer runt om i Europa. Bolaget har nu ingått ett distributionsavtal med ECO Wärmepumpen GmbH i Schweiz. Detta innebär att Energy Saves produkter numera finns att tillgå även i Schweiz.

– Schweiz är en spännande marknad och vi har stora förhoppningar gällande den här nya distributören, säger Renato Medved, Key account manager, Energy Save.

Med Energy Saves produkter får kunden värme, kyla och tappvarmvatten på ett effektivt och miljövänligt sätt. Det är därför möjligt att minska sin klimatpåverkan.

– Det är roligt att se att vi växer och tar oss in på nya marknader. Vi är så klart även nyfikna på hur myndigheterna i Schweiz angriper frågan om energiomställning, hur de har utformarsina klimatkrav, och vilka möjligheter det kan innebära för oss och framåt, säger Fredrik Sävenstrand, Vd Energy Save Holding AB.

Energy Save har nu distributionsnätverk i 22 länder.

 

ES Group utvecklar och erbjuder kostnadseffektiva, smarta och flexibla produkter för maximal energibesparing inom värmepumpsområdet. Bolaget digitaliserar konsultinsatsen och industrialiserar installationsprocessen genom nya innovativa lösningar för bland annat nyproducerade fastigheter och befintliga fastighetsbestånd. ES Energy Save marknadsför sina produkter under registrerade varumärket ES i 22 länder och har sedan 2009 sålt över 10 000 luft/vatten-värmepumpar.

 

För mer information, kontakta:

Fredrik Sävenstrand, VD ES Energy Save Holding AB, fs@energysave.se

Nedladdningar

  Skandinavisk design
  Våra energilösningar är designade i skandinaven med hög effektivitet. Detaljerna i rostfritt och den diskreta färgsättningen harmonierar med en stilren skandinavisk design.
  Utvecklat i Skandinavien för en global marknad
  Systemets komponenter kommer från några av de mest välrenommerade europeiska producenterna – Grundfos, Swep, Sika, Carel och Panaso­nic. För självklart är insidan lika viktig som utsidan.
  Enkel och effektiv installation
  Tillsammans med våra samarbetspartners har vi skapat ett komplett system som innehåller mer än värmepumpar och styrning. Systemet består även av enkla, men kompletta, flödesbilder och verktyg för att beräkna hur mycket värmepumpseffekt som behövs samt hur systemet inom ramen för den befintliga styrningens många möjligheter kan konfigureras för att möta önskade behov av värme, tappvatten och kyla.
  Nya integrations möjligheter
  Våra system är kompatibelt med alla typer av tillsatsvärmekällor, t ex fjärrvärme, el, olja och olika former av fastbränslen. Fjärrvärme kan användas som tillsatsvärmekälla utan förhöjd rumstemperatur.
  Green clean tech med stora besparingar
  Värmepumparnas betydelse för energiomställningen ökar stadigt både i Europa och övriga världen.
  Den tekniska lösningen, investeringen och besparingen.
  Möjliggör bättre och grönare fastighetstransaktioner