Press

Energy Save fortsätter att rekrytera

03 feb 2022 08:46

 

Energy Save har flera rekryteringsprocesser i gång och planerar att stärka upp säljorganisationen för att möta den ökade efterfrågan på företagets produkter. De planerade rekryteringarna är helt i linje med vad Energy Save kommunicerade inför noteringen på Spotlight Stock Market i september 2020.

– Det känns bra att utvecklingen i bolaget följer den färdplan som sattes upp inför noteringen, och väldigt roligt att efterfrågan på våra produkter är hög. Vi ser fram emot att ta in fler människor i organisationen, säger Helena Wachtmeister, CFO, Energy Save.

Energy Save har noterat att utöver de traditionella ansökningarna som kommer när en tjänst annonseras så har den senaste tiden inneburit en ökning i antalet spontana ansökningar. Det kan finnas flera bakomliggande orsaker men många ger uttryck för att de söker sig till en organisation som gör skillnad och som påverkar miljön positivt.

– Vår gröna profil och vår aktiva roll i energiomställningen verkar tilltalande när man funderar på i vilken typ av företag man skulle vilja jobba, säger Helena Wachtmeister.

Rekryteringarna pågår för närvarande och tjänsterna planeras vara tillsatta innan sommaren. För mer information, se https://energysave.se/sv/karriar/

 

ES Energy Save Holding AB (publ) är ett innovativt svenskt energiteknikbolag som genom kostnadseffektiva och smarta luft/vatten-värmepumpssystem bidrar till den hållbara energiomställningen i Europa. Bolaget har levererat värmepumpar till Europamarknaden sedan 2009, och är sedan 2020 noterat på Spotlight Stock Market.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Helena Wachtmeister, CFO, ES Energy Save Holding AB (publ)

E-post: hw@energysave.se

Nedladdningar

  Skandinavisk design
  Våra energilösningar är designade i skandinaven med hög effektivitet. Detaljerna i rostfritt och den diskreta färgsättningen harmonierar med en stilren skandinavisk design.
  Utvecklat i Skandinavien för en global marknad
  Systemets komponenter kommer från några av de mest välrenommerade europeiska producenterna – Grundfos, Swep, Sika, Carel och Panaso­nic. För självklart är insidan lika viktig som utsidan.
  Enkel och effektiv installation
  Tillsammans med våra samarbetspartners har vi skapat ett komplett system som innehåller mer än värmepumpar och styrning. Systemet består även av enkla, men kompletta, flödesbilder och verktyg för att beräkna hur mycket värmepumpseffekt som behövs samt hur systemet inom ramen för den befintliga styrningens många möjligheter kan konfigureras för att möta önskade behov av värme, tappvatten och kyla.
  Nya integrations möjligheter
  Våra system är kompatibelt med alla typer av tillsatsvärmekällor, t ex fjärrvärme, el, olja och olika former av fastbränslen. Fjärrvärme kan användas som tillsatsvärmekälla utan förhöjd rumstemperatur.
  Green clean tech med stora besparingar
  Värmepumparnas betydelse för energiomställningen ökar stadigt både i Europa och övriga världen.
  Den tekniska lösningen, investeringen och besparingen.
  Möjliggör bättre och grönare fastighetstransaktioner